prof. VERONICA IVANGradul didactic I
Studii: Conservatorul “C. Porumbescu” Bucuresti promotia 1972
 
    DISTINCTII:
-Diploma “Gheorghe Lazar cls. I”
-Diploma de participare la Festivalul Concurs “Ivana Ballu” din Slovacia 1999, 2001 si 2003
-Diploma acordata de Inspectorul Şcolar Judetean Giurgiu pentru activitatea desfasurata si participarea la Olimpiade în anii 2004, 2005 si 2006
-Diploma de merit acordata de ISJ Giurgiu
-Diploma obţinuta in cadrul Programului « Socrates Arion »

    ACTIVITATEA METODICA
Preocuparea pemanenta in activitatea educativa si artistica din scoala in cadrul orelor de teorie şi solfegii, cor si pian.
Dintre generatiile de elevi ce au frecventat aceste cursuri multi au urmat licee de specialitate, pedagogice, teologice si Universitatea de muzica.
De la clasele de pian sunt elevi care au urmat cursurile universitare artistice :
Radu Catalina – Universitatea Spiru Haret : Bastoreala Madalina – Studenta Universitatea de Muzica Bucuresti.

Dintre elevii care s-au mai remarcat la clasele de pian dar au urmat cursuri superioare la alte specializari mentionez: Marica Silviu (medic), Vasilescu Dana (medic),Calota Mirela (economist), Burca Dana (avocat), Toma Rucsandra (economist), Mihaila Raluca (studenta)  Pentru toţi aceşti tineri muzica a ramas o pasiune.

    COMPETENTA PROFESIONALA
-Intre anii 1979-1989 este director al ”Şcolii de muzica si Arte plastice” perioada in care şcoala a beneficiat de o incadrare foarte buna cu  personal didactic calificat care au avut rezultate foarte bune cu elevii pe plan national si international, s-au organizat numeroase concerte sustinute de elevi si profesori,  cat si expozitii.
-Intre anii 1991-2001  îndeplineşte funcţia de inspector de specialitate la Inspectoratul Scolar al Judetului Giurgiu, iar intre 2001-2003 este profesor metodist.
Ca inspector efectuează munca de indrumare si perfectionare a cadrelor didactice ; organizează activitatea metodică in cadrul cercurilor pedagogice cat si spectacolele organizate la nivel judetean.
-In anii 1974-1976 si 2004-2008 este profesor la Colegiul “Ion Maiorescu”.
-Am fost membra in juriu international si national.
-Ca absolventa a scolii, ca decanul de varsta dupa 36 de ani de activitate neintrerupta doresc acestei şcoli dragi mie să dainuie multi ani si sa formeze cat mai multi artişti profesionisti cat si iubitori de arta.